ולפיכך הוא נזקק לעזרה ולהשגחה או אדם שאובחן כתשוש נפש (דוגמת חולה אלצהיימר או דימנציה וכד') הזקוק להשגחה ברוב שעות היממה מוגדר אף הוא אדם במצב סיעודי, אומנם רוב החולים הסיעודיים במדינתנו הם חולים בגיל הזקנה, אך לצערנו קיימים לא מעט מקרים בהן אדם נזקק לסיוע סיעוד עקב מחלה או תאונה ללא קשר לגילו.
כשאר אדם מגיש תביעה לקבלת תגמולי סיעוד וזאת מכוח הפוליסה אותה שילם מרבית ימי חייו, בין אם זו פוליסה קבוצתית של קופת החולים הניתנת על ידי חברות הביטוח (דקלה / הראל, הפניקס, כלל) ובין אם זו פוליסה אותה רכש באופן פרטי ישירות מחברות הביטוח נאלץ לעבור בירוקרטיות רבות ולא נעימות שבסופן דוחות חברות הביטוח את התביעה בטענות כאלה ואחרות, ולמעשה מתחמקות מתשלום שמגיע למבוטח.
האם דחיית חברת הביטוח היא סופית? ממש לא! במקרים רבים חברות הביטוח דוחות באופן שרירותי וללא סיבה מוצדקת את תביעת הסיעוד בין אם בטענה שיקירנו אינו סיעודי ובין אם בטענה שהסתיר מידע "חשוב" מחברת הביטוח וכד', לצערנו, מרבית המבוטחים שתביעותיהם נדחו על ידי חברות הביטוח מוותרים על זכויותיהם לקבלת תגמולי סיעוד המגיעים להם, מקבלים את קביעת חברת הביטוח "ומרימים ידיים" וזו טעות.
במקרה של דחיה תביעת סיעוד, אל תוותרו, אל תרימו ידיים! אנו יודעים שדחיית התביעה מתסכלת מקוממת ולעיתים רבות הנטל של יקרינו עובר אל בני המשפחה, אבל אל דאגה, משרדנו המתמחה בייצוג מבוטחים שתביעותיהם לקבלת תגמולי סיעוד נדחו על ידי חברות הביטוח ילחם בשבילך ובשביל יקירך תוך ליווי אישי ומקצועי לאורך כל הדרך עד לקבל תגמולי הסיעוד המגיע לכם וזאת ללא פשרות ובתשלום שכר טרחה על בסיס הצלחה בלבד.
אם תביעתכם או תביעת יקירכם לקבלת תגמולי סיעוד נדחתה, אנו מזמינים אתכם ליצור קשר עם משרדנו לקבלת ייעוץ ללא עלות וללא כל התחייבות, ואנו נפרוס בפניכם את כל האפשרויות העומדות בפניכם בכדי למצות את זכויותיכם או את זכות יקירכם, וזאת במטרה לקבל פיצוי מקסימלי ללא פשרות.
במידה והנכם זקוקים להכוונה ראשונית, אנו מזמינים אתכם לקרוא כאן את מאמרו של עו"ד אלי פיס "סיעוד".